Onze diensten

B&S Advies en Administratie ondersteunt u bij het voeren van een correcte en overzichtelijke bedrijfsadministratie en adviseert over financiële en bedrijfskundige kwesties. Of het nu gaat om een belastingaangifte, een startup of een complexe overname. Wij helpen u inzicht te krijgen in uw situatie, in kansen en in mogelijkheden.

We zijn een ambitieus kantoor. Ambitieus in de kwaliteit van dienstverlening en in het vinden van de juiste oplossing. Uw onderneming laten groeien en vooruithelpen, inzicht geven, helpen begrijpen en het zoeken naar oplossingen; dat is waar we voor staan én waar we voor gaan. Tegen vaste, acceptabele tarieven, zonder verrassingen achteraf.

We zijn er voor de starter en voor de ervaren ondernemer.

Administratie

Lees hier wat B&S Advies en Administratie voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen op het gebied van administratie.

Belasting advies en juridisch advies

Lees hier wat B&S Advies en Administratie voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen op het gebied van belastingadvies en juridisch advies.

Bedrijfsadvies en bedrijfsstrategie

Lees hier hoe B&S Advies en Administratie uw bedrijf of organisatie kan voorzien van bedrijfsadvies en helpen bij het kiezen van de juiste bedrijfsstrategie.

0

Projecten

0

Tevreden relaties

0

Lopende projecten

0

Koppen koffie

Impressie van B&S Advies

B&S Administratie bestaat uit een ambitieus team. Maak hier kennis met ons en krijg een sfeerimpressie van ons gedreven team.